Behandeling

Intake
Bij een eerste afspraak vindt vooraf een intake gesprek plaats. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Samen met de therapeut wordt uw vraag en levensgeschiedenis doorgenomen (de anamnese). Deze geschiedenis kan van invloed zijn op de klachten waarmee u bij de therapeut komt.
Op deze manier ontstaat er een duidelijk beeld en kan de therapeut daarmee aan het werk.

Behandelen

De behandeling volgt altijd twee sporen.
Onderzoekend, door middel van gesprek inzicht bieden in het waarom en hoe de problematiek in uw leven zit en hoe je er mee om kunt gaan.
Energetisch, door middel van behandeling. Uitleg over het energetische aspect volgt hieronder.

Tijdens de energetisch behandeling zit u in een stoel of ligt u op de behandelbank. Gekleed en als u dat fijn vindt, met een dekentje over. Alleen uw schoenen gaan uit. Wanneer u liever niet aangeraakt wilt worden dan is dat niet noodzakelijk.
De behandeling zelf is pijnloos. Wel kunt u soms lichamelijke sensaties ervaren als tintelingen, warmte, soms onrust of diepe ontspanning.
Er volgt ook altijd een advies ten aanzien van voeding, leefstijl, en het gebruik van fytotherapeutische middelen.

Duur
De duur van de behandeling hangt nauw samen met de klachten, de aandoening en de oorzaak. Vaak is een vervolg op een eerste behandeling noodzakelijk. Later in de tijd kan er indien gewenst met u een terugkom afspraak worden ingepland.

Resultaat

Bij 95% van de cliënten nemen de klachten af en is er een duidelijke verbetering opgetreden.

 

 

         

 

 

Joomla Template by Joomla51.com